İş barədə məlumat
• Müştərilərə xidmət göstərilməsi, sifarişlərin qəbul olunması, keyfiyyətinin yoxlanılması;
• Alışın dəyərinin hesablanması, pulun alınması, çekin vurulması, pulun qalığının qaytarılması, çekin ödənilməsi, alıcılara malın keyfiyyəti barəsində, onlara xidmət edilməsi barəsində, qiymətlər üzrə məsləhət verilməsi;
• Restoran daxili vitrinlərdə və satışda olan mallar haqqında məlumat vasitələrinin tərtibatı, onların vəziyyətinə nəzarət edilməsi.
İş iki növbəlidir:
• I növbə 07:00-dan - 15:00-dək;
• II növbə 15:00-dan - 22:00-dək;
• Həftədə 1 gün istirahət günü;
• Nahar fasiləsi 1 saat;
• Bir növbədə işləmək olmaz.